Szabadidő

Végre normális otthonra lelt a szülőgépnek használt kutyus

Korábbi gazdája csak szaporításra használta Fergie-t a francia buldogot, aki több tucat alomnyi kiskutyának adott életet, de kölykeit mindig elvették tőle, így soha nem élhette ki anyai ösztöneit.

A 12 éves Fergie most már boldogan él új otthonában egy másik kutyával és egy Whiskas nevű macskával. No meg plüssállat kölykeivel, akiket évek óta úgy őriz, mintha a tulajdon gyerekei lennének.

Sajnos nem volt ez mindig így, Fergie életének nagy része azzal telt, hogy pároztatták, és sorban egymás után születték vele a kiskutyákat. De még csak nem is szoptathatta, mert kegyetlen gazdája rögtön elválasztotta és eladta őket. Végül akkor adta Fergie-t állatmenhelyre, amikor az idős francia buldog már nem tudott több kölyköt szülni. Az állatmenhelyen Fergie végre kiélhette anyai ösztöneit, kapott három plüss kisállatot, amelyeket azóta is sajátjaként őriz. A matróna anyakutyát nemrégen egy fiatal nő fogadta örökbe, aki első pillantásra beleszeretett a gondoskodó Fergie-be. A sok megpróbáltatás ellenére is vidám kiskutya természetesen magával vihette plüss állatkáit is új lakóhelyére. 

(Forrás: Thedodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top