nlc.hu
Szabadidő

Átszökött barátjához a menhelyi kutya

Valódi Houdini ez a menhelyi kutya

A két mentett pitbullt még a kennel magas fala sem tudta elválasztani egymástól.

Brenda, a pitbull nagyjából egy időben érkezett a Minneapolis város ebrendészeti telepére egy másik pitbullal, Lindával. A két kutyus között azóta erős kötelék alakult ki, olyannyira, hogy a szó szoros értelmében véve semmi sem tudná elválasztani őket egymástól. Még a kennel fala sem.

A biztonsági kamera megörökítette, amint Brenda a magas válaszfalra felkapaszkodva átmászik a sajátjából Linda kennelébe, hogy együtt lehessen vele.

A szökés

A szökés (Fotó: Friends of Minneapolis Animal Care & Control)

„Én és egy másik alkalmazott végigsétáltunk a kennelek között, és alig hittünk a szemünknek, mert két pitbull jött a kennel elejébe, hogy üdvözöljenek minket” – mesélte a People magazinnak Madison Weissenborn, a menhely egyik munkatársa.

Linda és Brenda

Linda és Brenda (Fotó: Friends of Minneapolis Animal Care & Control)

A menhely dolgozói a sajtónak úgy nyilatkoztak, még sosem láttak ennyire erősen kötődni egymáshoz két kutyát. Éppen ezért egyértelmű volt az is, hogy együtt kell őket örökbe adni. Bár a nagy testű kutyáknak, illetve bizonyos fajtáknak, így a pitbulloknak is sokszor nehéz gazdát találni, Brendának és Lindának szerencséje volt, ugyanis egy minneapolisi családnál máris új otthonra leltek.  

 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top