Szabadidő

Senki sem tudja, milyen fajta lehet ez a furcsa kinézetű kutyus

A menhelyre bevitt kiskutya valószínűleg valamilyen fertőzés vagy allergia következtében vesztette el az összes szőrét. Már jobban van, de még mindig rejtély, hogy milyen keverék lehet.

Blossomot egy Los Angeles-i állatmenhely előtt rakták ki egykori gazdái, szörnyű állapotban. A kiskutya valamilyen fertőzés vagy allergia miatt szinte az összes szőrét elvesztette, ráadásul a menhelynek nem volt pénze a kivizsgáltatására és a kezelések megkezdésére, így  csak abban reménykedhettek, hogy valakinek majd megesik rajta a szíve. 

Szerencsére így is történt, mert a San Diegóban élő Gretchen May éppen egy menhelyes kutyust készült örökbe fogadni már meglévő négylábúi mellé. Az állatmenhely honlapját böngészve valami azt súgta neki, hogy nem fogja megbánni Blossom örökbefogadását. Amikor pedig megkapta, be is bizonyosodott, hogy igaza volt.

Az állatorvosi kezelések megkezdése után Blossom sokkal jobban lett, részben a szőre is visszanőtt. Ahogy pedig javulni kezdett az állapota, a kiskutya egyre jobban kinyílt, és egyre odaadóbban fordul új gazdája felé.

Az viszont máig rejtély, hogy Blossom furcsa külseje milyen fajtákból tevődött össze.

(Forrás: The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top