Szabadidő

Több mint halloween tök – szuper ötletek halloween-partyhoz

A halloweeni töklámpás mellett a dísztököt ezerféle módon tudjuk még hasznosítani. Főképp ha rendezünk egy halloween-partyt is barátokkal, sok hasznát tudjuk venni a különböző méretű tököknek.

Halloweenkor érdemes mindjárt két vagy akár több tököt is beszerezni. Lehetnek ezek különböző méretűek is, hiszen az egészen kicsi dísztököktől az óriási méretű, emberesebb darabokig bármi kapható, ha nem az utolsó pillanatban jut eszünkbe. Gondoljuk végig, hogy a „sima” töklámpáson túl mire lehet még szükségünk a halloween-party megrendezésekor.

Halloween tök sokféleképpen

Ha vannak gyerekek, válasszunk olyan halloween tök mintát, amit velük együtt el tudunk készíteni. Az ügyes kis kezek megrajzolják a tökre kívülről a mintát, mi pedig a késsel bevagdossuk, miután alaposan kikapartuk a tök belsejét.

Sok-sok ötletet, inspirációt mutatunk, hogyan lehet még bevetni halloweenkor a tököt: sörcsap, nyalókatartó, bólés vagy guacamolés tál, gyertyatartó, esetleg szuper váza a krizantémoknak. A legötletesebb verzió szerint a halloweeni minigolfpartiba is simán beilleszthető egy tökéletesen kifaragott tök, ami elnyeli a golflabdákat.

Így igazán minden a halloweenről és a tökről szól majd október utolsó napjaiban: halloweeni puding, sütőtökkrémleves és sütőtökös muffin emelik a buli hangulatát.

Inspirációk halloween-partyhoz

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top