nlc.hu
Szabadidő

Halloweeni dekoráció gigaösszegért

2,5 millió forintot költött halloweeni dekorációra egy halloween-mániás férfi

Szereti megadni a módját.
halloweeni dekoráció

Tyler Bellonál jobban senki sem szeretheti a halloweent! A floridai Minneolából származó, magát halloween-mániásnak tartó, 29 éves férfi már júliusban nekilátott az idei kerti dekoráció elkészítésének. Eddig átszámítva 2,5 millió forintra rúg a kiadása.

Tyler óriási csontvázakat, sírköveket, sütőtököket, ködgépeket helyezett el a kertjében, sőt még egy olyan szerkezetet is összerakott, amelyből kísértethangok szólnak, ha valaki gyalog vagy autóval megy el a háza előtt. 

“Imádok szórakoztató és kísérteties élményt teremteni a környéken, és élvezem az emberek reakcióját, ahogy meglátják a díszítéseimet” – mondta el Tyler, aki szerint mindez szórakoztató módja annak, hogy befogadjuk a halloween szellemét és összehozzuk a közösséget.

A férfi egyébként már tavasszal elkezdi böngészni a halloweeni dekorációs ötleteket. Feleségével, Kelsey-vel – mindketten szoftvertanácsadók – 2022-ben kezdték el ennyire alaposan feldíszíteni a házukat és a kertjüket. A házaspár Blackwood Mortuary néven a TikTokon is nagyon népszerű: a több mint 60 ezer követőjüknek részletesen bemutatják, hogyan díszítik fel a kertjüket.

(via)

Kiemelt fotók forrása: TikTok/@blackwoodmortuary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top