nlc.hu
Szabadidő

Óriási kalózhajót épített halloweenre egy apa

Csodájára járnak az óriási kalózhajónak, amit halloweenre épített egy apa

Óriási kalózhajót épített egy apa a gyerekének halloweenre.
Hatalmas kalózhajó halloweenre

Egy amerikai apa nem aprózta el az idei halloween-dekorációt, egy több mint 15 méter hosszú, 6 méter magas kalózhajtó épített a házuk elé a New York állambeli Churchville-ben.

A háromgyerekes Tony DeMatteo azt mondta, a mostanti gigantikus építmény egy többéves folyamat eredménye. Három évvel ezelőtt az egyik gyerekének A Karib-tenger kalózai témájú halloween volt a kívánsága.

A férfi akkor készített egy kis kalózhajót, majd minden évben nagyobbra és nagyobbra nőtt az építmény. Az idei dekorációt egy hét alatt rakta össze, és körülbelül háromezer dollárjába, nagyjából 930 ezer forintba került.

A férfi egyébként nem profi hajóépítő, egyszerűen csak élvezi, hogy örömet szerezhet a gyerekeinek mosolyt csal az arra járók arcára.

A hatalmas hajót bárki ingyen kipróbálhatja, de az apa azt kéri a látogatóktól, hogy élelmiszeradománnyal támogassák az egyik rászorulókat segítő szervezetet. Annyi felajánlást kapott, hogy már tele van a garázsa. Mi lesz itt jövőre?

(UPI)

(Kiemelt kép: Instagram/megamariohalloween)

Kicsit szolidabb halloween-dekorációk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top