Szabadidő

Kétszemélyes karácsonyi ronda pulcsit dobott piacra a Tesco – fotók

Ezt is megértük.

Ha karácsony, akkor ronda pulcsik: a Bridget Jones óta fáradhatatlanul hódítanak az ízléstelenebbnél ízléstelenebb kötött pulóverek. A Tesco ruhamárkája, az F&F most emelt egyet a téteken, és előállt egy kétszemélyes ronda pulcsis sorozattal.

Az F&F a CALM nevű szervezettel (Campaign Against Living Miserably, vagyis Kampány a Nyomorúságos Élet Ellen) közösen gondolta ki a kétszemélyes szettet, amit barátoknak és pároknak egyaránt ajánlanak.

A bevételekből a szervezet azokat támogatja majd, akik magányosan töltik a karácsonyt, a kétszemélyes karácsonyi pulcsik megvásárlásakor tehát egy nemes ügyet támogatunk. A brit Tescóban 18 fontért, vagyis nagyjából 6500 forintért vihetjük haza a pulcsikat. Az áruházlánc 25 ezer fontot szeretne összegyűjteni, a bevételek 100 százaléka a CALM-hoz megy. Arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar Tescókban is árulják-e majd őket, de nekünk már képen elég volt látni.

Nektek hogy tetszenek?

Tesco

Tesco

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top