Szabadidő

Kerek popsi fenékimplantátum nélkül? Napi 10 perc torna, és nyárra simán meglesz

Ahogy egyre melegszik az idő, úgy kezdjük el szervezni a nyaralásunkat is, pedig hol van az még. De ha kedvezményes árú repjegyet és szállást szeretnénk, akkor idejében el kell kezdeni a készülődést. Na, ugyanez vonatkozik a testünkre is, amivel szeretnénk majd villantani a strandon. De legalábbis nem beégni nagyon.

Ahhoz, hogy a nyárra, mikor ledobjuk a strandon a textilt, saját magunk számára elfogadható tónusú izomzattal rendelkezzünk, nagyon gyorsan neki kell veselkednünk a tornának. Amit nem lehet elcsalni, nincs rá kíméletes megoldás, dolgozni kell rajta.

„Nem ígérhetek mást, csak vért, verítéket és könnyeket!”

Ennyire persze nem lesz szörnyű, mert napi 10 perc elég ebből a popsiformáló tornából és pár hét alatt már szembetűnő lesz a változás. A kritikus női pontok közül a popsit szoktuk a leginkább elhanyagolni, de ne tegyük, hiszen ha szépen formásan kerekedik, nagy önbizalmat tud adni az új fürdőruhában feszítve.

Sajnos a kor előrehaladtával a kötőszövetek megereszkednek, s a zsírpárnák is a leggyakrabban, a has, a derék és a combok mellett még a fenékre rakódnak le. Innen aztán nem tűnnek el csak úgy, maguktól a felesleges kilók.

Ennek a gyakorlatsornak a segítségével közelebb kerül a áhított formás fenék.

10 MIN BOOTY BURN // No Equipment | Pamela Rf

A quick & intense workout to target your butt. You don't need any equipment or weights!! I usually train my legs in the gym but I love to do this whenever I'm traveling or don't have time to do a full leg day with weights ♥︎ The video is in full length which means you can just follow whatever I'm doing!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top