nlc.hu
Szabadidő

Ashley Graham szokatlan fotókkal küzd a testpozitivitásért

Ashley Graham szokatlan fotókkal buzdítja a követőit, hogy fogadják el a testüket a bikiniszezonban

„Forróság van odakint, és te is forró vagy” – üzente hétfői posztjában követőinek Ashley Graham, arra buzdítva őket, hogy ne szégyelljék a testüket és merjenek levetkőzni a nagy kánikulában.

A plus size szupermodellként ismert Ashley Graham már régóta a testpozitív gondolkodás egyik élharcosa, bár általában a jó ügy érdekében a saját vonzó, de egyáltalán nem tökéletes testéről oszt meg felvételeket. Ezúttal a modell kivételt tett, és bár saját maga is szerepel az összeállításban, most más nők fotóival biztatja az embereket a testünk elfogadására – szúrta ki a Yahoo Lifestyle.

A 33 éves sztár által posztolt fotósorozatban mindenféle mérettel és formával rendelkező nők láthatók. Olyan fotók ezek, melyeken a szereplők korábban betaggelték Ashley Grahamet jelezvén, hogy ők is gyönyörűnek találják magukat. Maga Graham csak az utolsó fotón szerepel, és nem visel rajta mást, csak egy arany nyakláncot. A modell szerint a meleg időben sokan szenvednek attól, hogy a forróság ellenére is szégyellik levenni a ruháikat, és reméli, hogy a képeken látható nők motiválják őket abban, hogy ne érezzék így magukat.

Ne hagyd, hogy az agyad meggátoljon abban, hogy élvezhesd az életedet!

– üzente. A pozitív és inspiráló üzenetet a követői nagy örömmel fogadták.

Ashley Grahamről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top