nlc.hu
Trend

Stílusos plus size sztárok ruhái

Az 5 legstílusosabb plus size sztár, akiknek érdemes ellesned az öltözködési trükkjeiket

Ki mondta, hogy a vékony lányoké a világ? Ashley Graham, Melissa McCarthy és Queen Latifah biztos, hogy nem! Plus size sztárok, akiktől érdemes stílusölteleket ellesned!

Hosszú évtizedeken keresztül a hollywoodi reflektorfény nem kedvezett a nullás méretnél nagyobb színésznőknek, főleg nem a plus size méretekkel rendelkezőnek. Körülbelül 10 évvel ezelőtt azonban elindult egy olyan, sokunk számára felszabadító változás, ami a mai napig tart: a kerekded formák forradalma. Most a leghíresebb és legstílusosabb képviselőit mutatjuk be nektek.

Octavia Spencer

Octavia Lenora Spencer idén májusban töltötte be az 50. életévét, de egy évtizedet nyugodt szívvel letagadhatna. Klasszikus kortalan nő, aki nemcsak szépítő távolságból, hanem a közeli felvételeken is tündököl. Filmjei tartalommal bírnak, tipikusan olyan alkotások, amik elgondolkodtatnak.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő a 2011-es A segítség című filmmel vált igazán ismertté. Azóta karrierje meredeken ível felfelé, és olyan alkotásokban kapott szerepet, mint A számolás joga, a Megálló vagy a többszörös díjnyertes, A víz érintése című mozi. A színésznő nem tartozik a nullás méretű sztárok közé, gömbölyded formái jól mutatnak a vörös szőnyegen. Előszeretettel visel ceruzaszoknyát, ami egy csípő alá érő, derékban karcsúsított felsővel igazán csinos összeállítás, és a plus size lányok idomait kifejezetten előnyösen hangsúlyozza.

Octavia Spencer

Octavia Spencer 2019-ben (Fotó: Getty/Frazer Harrison)

Queen Latifah

A szintén idén 50 éves énekesnő, színésznő neve a film – és a zeneiparban is jól ismert. Az öltözködési stílusa minden, csak nem unalmas, és bevallottan imádja a divatot. Olyannyira szeret öltözködni, hogy saját nevével fémjelzett cipőket, ruhákat dobott a piacra.

Latifah ugyanúgy szereti az extravagáns kiegészítőket, mint a letisztult stílust, és mindig visz valami egyedit az összeállításaiba. A 2019-es The Imagine Ball jótékonysági eseményen viselt szettje is telitalálat – ha te is kerekded vagy, inspirálódj belőle! A táskája passzol a vagány kalapjához, és a hosszított felső tökéletes kontrasztot alkot a fehér nadrággal. Nem túl sok, és nem is kevés, pont hibátlan.

Queen Latifah

Queen Latifah 2019-ben (Fotó: Getty/Vivien Killilea)

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy szintén az 50-es klub tagja, és egy cseppet sem szokványos színésznő, pláne nem Hollywoodban. Sokan a Szívek szállodája Sookie-jaként ismerhettük meg, de szerencsére nem veszett el a sorozatszínészek Bermuda-háromszögében. Öniróniája és humorérzéke zseniális, de a külsejére is nagy figyelmet fordít, szereti a stílusos ruhákat.

A színésznő a humoron kívül az öltözködést is imádja, és nagyon jó érzékkel el is találja, mi áll jól neki. Habár az utóbbi években jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, és elmondása szerint jobban is érzi magát a bőrében, de esze ágában sincs a csontsovány hírességek táborába bekerülni. McCarthy képes úgy viselni feltűnő mintákat, kontrasztos színű ruhákat is, hogy megmutassa: nem csak a vékony lányok öltözhetnek kreatívan.

Melissa McCarthy 2019

Melissa McCarthy 2019-ben (Fotó: Getty/Steve Granitz/WireImage)

Ashley Graham

Ha plus size sztárokról van szó, Ashley Graham neve biztos, hogy az elsők között jut az eszünkbe. A modell 2010-ben tűnt fel először, a plus size modellek gyönyörű nagyköveteként. Önbizalma és jelenléte a divatvilágban rengeteget segített a pozitív testképet csak távolról ismerőknek.

Ashley most októberben ünnepelte 33. születésnapját, és idén adott életet egy kisfiúnak. A gyönyörű modell igazi stílusikon, aki ugyanolyan szexi egy magas derekú nadrágban, mint egy könnyed, lenge ruhában. Ashley szereti a ceruzaszoknyát, ami követi homokóra alakját, és a dekoltázsát is szereti kiemelni.

Ashley Graham terhesen

Ashley Graham még 2019-ben, amikor a babáját várta (Fotó: Getty/Gary Gershoff)

Rebel Wilson

Rebel Wilson mostanra akár lehetne kakukktojás is, hiszen rengeteget fogyott az utóbbi időben, de tény, hogy szerencsére nem csontsoványra. A színésznő az évek alatt példakép lett a plus size nők körében, és részben sikereit is gömbölyű formájának köszönhette – pontosabban annak, hogy büszkén vállalta önmagát.

A most 40 éves Rebel kirobbanó formában van, egy dolog azonban nem változott: a stílusa. A színésznő mindig is odafigyelt az öltözködésére: szereti az élénk, feltűnő színeket, és az alakját előnyösen megmutató szabásvonalakat. Ez a zöld ingruha szerintünk telitalálat, Rebel csak úgy ragyog benne!

Rebel Wilson 2020

Rebel Wilson idén januárban (Fotó: Getty/Graham Denholm)

Még több plus size divat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top