Trend

Beszóltak a modellnek a narancsbőre miatt

Régebben ő maga is utálta a narancsbőrét, aztán rájött, hogy nem lesz tőle kevésbé szép.

Pozitív testkép témájú posztot tett közzé Ariella Nyssa ausztrál fürdőruhamodell és influencer, miután nemrégiben a trollok durva beszólásokkal illeték a bikinis fotóit, mert azokon látszik a narancsbőre.

A 21 éves modell elárulta, hogy korábban utálta a narancsbőrét, keményen edzett, és a legkülönfélébb diétákat próbálta ki, sőt még éheztette is magát annak érdekében, hogy megszabaduljon tőle. Végül azonban rájött, hogy a cellulitisztől nem lesz kevésbé szép és vonzó.

Ariella Nyssa (Instagram)

„Zsír, narancsbőr, úszógumi, csípő, combok, mindre büszke vagyok. Büszke vagyok a sebhelyeimre, a hájamra, a domborulataimra. Ez vagyok én, az igazi, nyers önmagam” – fogalmazott Ariella.

Hangsúlyozta, hogy miután az önutálata önszeretetté változott, egészségesebb és boldogabb, mint valaha. Bár még mindig kap gyűlölködő kommenteket, ezek nem befolyásolják az önmagáról alkotott képét.  

„Meg akarom mutatni a nőknek és a férfiaknak, hogy a szépség nem egy ideál. Nem mérhető egyetlen szabványhoz” – írta Ariella.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top