Szabadidő

Szerető otthont keres a világ egyik legnagyobb cicája

Gondozója szerint a közel 12 kilós BeeJay komoly esélyekkel indulhatna a világ legnagyobb macskájának járó címért is.
macska örökbefogadás rekord twitter

BeeJay, aki egyelőre – bár feltehetően nem sokáig – a philadelphiai The Morris Animal Refuge állatmenhely védence, a napokban lett világhírű: közvetlenül az után, hogy gondozói megosztottak róla néhány fotót az állatmenhely Twitter-oldalán. Abban bíztak, hogy a gigantikus macskáról készült fotókkal meg tudják könnyíteni BeeJaynek a gazdikeresést. És igazuk lett.

Merthogy még jóformán közzé sem tették a hatalmas termetű cicáról készült képeket, a fotók máris vírusszerűen terjedni kezdtek: eddig a pillanatig több mint 33 ezer lájkot és legalább 10 ezer megosztást kaptak, ám ami még ennél is fontosabb, a képek komoly gazdijelöltek érdeklődését is felkeltették.

Persze a Twitter-oldalon nem csak azok szóltak hozzá BeeJay sztárfotóihoz, akik örökbe szeretnék fogadni a cicust. Érkeztek vicces kommentek is, többek között a philadelphiai rendőrségtől is, akik hozzászólásukban megjegyezték, ha BeeJay nem talál rövidesen gazdát, szívesen látják őt a K9-es egységükben.

Egy nappal az után, hogy BeeJay fotói szó szerint letarolták az internetet, a Daily Mail című brit bulvárlap már arról ír, hogy a rengeteg érdeklődő miatt a menhely oldala össze is omlott. Mi ebből azt gyanítjuk, a termetes Mr. B-nek nem kell már sokáig várnia arra, hogy szerető gazdihoz költözhessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top