Szabadidő

Itt a bejelentés: 3 új magyar sorozat jön jövőre az RTL Klubon

Kiegyezéskori kosztümös telenovella, hazai fejlesztésű, gyerekeit egyedül nevelő apáról szóló dramedy Scherer Péterrel a főszerepben és magyar krimi is érkezik jövőre az RTL Klubon.

Kolosi Péter a Nagy Kreatív Márkanap konferencián jelentette be, hogy milyen saját gyártású sorozatprodukciókkal készül a csatorna 2020-ra. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, egyben programigazgatója elmondta, továbbra is törekszenek az egyes számú sorozatgyártó csatorna címre. Hozzátette, a három újdonság mellett folytatódik a Drága örökösök, A mi kis falunk, és érkezik A Tanár harmadik évada is. A Jófiúk című sorozat sorsa egyelőre kérdéses – írja az Index.

Az egyik újdonság a Bátrak földje című 80 részes, kosztümös napi telenovella lesz. A rendező a Barátok köztöt és az Oltári csajokat is jegyző Kalamár Tamás lesz, aki Ondruss Ilona mellett egyben a sorozat producere is. Akiket a főbb szerepekben láthatunk: Szász Júlia, Bárnai Péter, Litauszky Lilla, Kenderes Csaba.

A másik, szintén saját, hazai fejlesztésű sorozatban, az Apatigrisben egy apa történetével ismerkedhetünk meg, aki egyedül neveli a három lányát. A sorozat főbb szerepeit Scherer Péter, Gryllus Dorka, Haumann Péter, Michl Juli és Rujder Vivien viszik majd, a producere Herman Pierre, a rendezője pedig Herczeg Attila lesz.

A Mellékhatás című magyar krimi már viszonylag régi terv a csatornánál. Ebben Nagy Zsolt, Adorjáni Bálint, Tenki Réka, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra fognak szerepelni. A producer szintén Herman Pierre, a rendezői feladatokat az RTL főrendezője, Kovács Dániel Richárd viszi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top