nlc.hu
Szabadidő

Képernyőn A nép szolgája

Dupla epizóddal indul ma este Zelenszkij vígjátéksorozata az RTL Klubon

Pár napja már a Netflixen is látható.

Az RTL Klubon vasárnap este 18:50-kor dupla epizóddal indul A nép szolgája című ukrán vígjátéksorozat, melynek főszerepét a háború sújtotta Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja. A március 20-i premiert követően a 3 évadot megélt sorozat első szériája minden vasárnap 18.50-től dupla epizóddal látható majd az RTL Klubon. 

A nép szolgája

Fotó: Sajtóklub

Ez a vígjátéksorozat indította el a politikai pályán a színészből lett ukrán államfőt. A széria középpontjában a Zelenszkij által alakított szerény és őszinte középiskolai történelemtanár, Vaszilij áll, aki egyik napról a másikra az elnökválasztási kampány kellős közepén találja magát, méghozzá elnökjelöltként. A hirtelen jött népszerűség eredménye, hogy Vaszilijt megválasztják Ukrajna elnökének, a sorozat nézői pedig epizódról epizódra szemtanúi lehetnek számtalan humoros jelenetnek, amint az újdonsült államfő megpróbál helyt állni az ország élén. Mindeközben Vaszilij nem kíván változtatni korábbi, megszokott életmódján: továbbra is a szüleinél szeretne lakni, a hónap végén pénzt kér kölcsön a barátaitól, valamint ragaszkodik ahhoz, hogy biciklivel járjon munkába. Mindezt úgy, hogy most már ő az ország legfontosabb embere.

A nép szolgája a premiert követően minden nézettségi rekordot megdöntött a sorozatot sugárzó ukrán tévécsatornán. A 3 évad mellett egy mozifilm is készült, a produkció pedig számos nemzetközi tévés díjat is bezsebelt.

A nép szolgája

Fotó: Sajtóklub

A nép szolgája sikerén felbuzdulva jelentette be Volodimir Zelenszkij – ezúttal valódi – indulási szándékát elnökjelöltként a 2019-es ukrán elnökválasztáson, amelyet végül nagy többséggel meg is nyert.

Már a Netflixen is!

A nép szolgája 3 évadból áll, az RTL Klub egyelőre az elsőt adja le, ami pár napja már a Netflix magyar felületén is elérhető – írja a telex.hu.

Olvass még Zelenszkijről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top