Szabadidő

Durván megalázta az edző a túlsúlyos nőt

Az edző szerint ő csak jót tett azzal, hogy kegyetlenül őszinte volt a nővel, aki teljesen összeomlott az ítélettől, hogy túl kövér lenne a sportoláshoz.
tulsúly mozgás edzőruha nike

A közel 160 kilós Lisa Parratt mi másért fordult volna edzőhöz, mint azért, hogy sportoljon, és leadja a felesleges kilókat, ám ehelyett durva, megalázó tapasztalatokat szerzett. Az egyik leicestershire-i edző, Gary Randall azt mondta neki, nem engedheti be a bootcampcsoportjába Lisát, mert „túl kövér”. A nő erre azonnal sírni kezdett – írta le a konfliktusról a Mirror című brit lap. 

Az edző később hozzátette, Lisát ostobának tartja, aki túl messzire ment, és szerinte időnként arra van szükség, hogy brutálisan őszintén kimondjuk az igazságot. 

Miután a 33 éves, fogyni vágyó nő megosztotta a történetet a Facebook-oldalán, és elmesélte, hogy mennyire összeomlott, elképesztő mennyiségű, közel 1500 támogató kommentet és üzenetet kapott. Többen is felajánlották neki, hogy ingyenes órákat, személyi edzést tartanak neki.

Lisa Parratt azóta mindenkinek nagyon köszöni, hogy ennyien kiálltak mellette, újból visszatért az emberiségbe vetett hite.

(Képünk illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top