Szabadidő

Saját szakácsot és útlezárásokat is hozott szombati budapesti koncertjére Bryan Adams

A Skandináv lottó huszadik születésnapja alkalmából meghirdetett koncerten lép fel szombaton a Hősök terén Bryan Adams. Előzenekara a Wellhello lesz.

Az MTI szerint Bryan Adams hat kamionnal érkezett Budapestre, mert a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten erre az estére készített, kétórás exkluzív show-val lép fel. Mivel a kanadai zenész szigorú vegetáriánus életmódot folytat, saját szakácsa is elkísérte, akinek külön konyhahelyiséget állítanak fel a backstage-ben.

A színpad építése már a koncert előtt egy nappal elkezdődött a Hősök terén, ezért az Andrássy út szervizútjait pénteken lezárták, szombaton délelőtt tíztől pedig a Hősök terét teljes egészében lezárják. A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám a Hősök tere megállónál korlátozás várható: a metró nem áll meg minden alkalommal az állomáson. A koncertre autóval érkezőknek a szervezők közeli P+R parkolókat javasolják. 

Ahogy erről korábban mi is beszámoltunk, érdemes lehet a szombati Bryan Adams koncertre vonattal érkezni, mert a vonattal utazók most 50 százalékos alkalmi kedvezményben részesülhetnek.

Minden további, a Szuperkoncerthez kapcsolódó friss információt itt fogsz megtalálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top