Szabadidő

Ha lesz valami fura a Facebookon a következő hetekben, az ezért lesz…

Mark Zuckerberg videón készít fel a változásokra.

Mark Zuckerberg hétfő este jelentette be, hogy a Facebook-cégcsoporthoz tartozó termékek új logókat kapnak. Az arculati átalakítás hangsúlyozza, hogy a WhatsApp és az Instagram is a cégcsoport része, írja a Kreatív Online.

iStock

Az oldal által bemutatott  screenshoton megfigyelhető a következő hetekben életbelépő változás: az Instagram és a WhatsApp alatt is ott lesz a from Facebook megjegyzés, az adott alkalmazás vizuális stílusában. Emellett maga a Facebook logója is átalakul, írta meg a lap. Mark Zuckerberg videóban mutatta be a vizuális változás lényegét:

When I started Facebook 15 years ago, I had no idea it would eventually include Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace and more. Many people don't know we build these products or that our teams often work together. But we believe people should, because it's important for people to know who's behind the products they use.Today we're introducing a new company logo to be clearer about the apps and technologies that come from Facebook. Here's what it'll look like when you start seeing it across our products.

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2019. november 4., hétfő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top