Szabadidő

Újabb szabályváltozás a ma esti X-Faktorban, egykori TV2-es is feltűnik az élő show-ban

Sztárduett partnerekkel folytatódik szombat este a tehetségkutató, az est végére már csak 3 versenyző marad.

Az X-Faktor első két élő show-jában minden versenyző egy dalt énekelt. A múlt heti, 3. élő adásban az az 5 énekes, aki nem esett ki a műsor felénél, már két számot adott elő. A most szombati show-ban mind a 4 mentorált egymás után 2 produkcióval jelentkezik – értesült a SorozatWiki.

Az elsőben egy-egy híres énekessel duettet adnak elő: Zdroba Patrik Miklósa Erikával, Vanek Andor Keresztes Ildikóval, az 50 óra közmunkára ítélt Manuel Kállay-Saunders Andrással (aki eddig csupán TV2-es produkciókban szerepelt: a TV2 Megasztár 5. szériájában, valamint a Sztárban sztár! 6. évadában), míg egy rajongói flört miatt kidobott Ruszó Tibi Kökény Attilával énekel.

ByeAlex és mentoráltjai: Ruszó Tibi, Vanek Andor és Manuel (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

A 4. élő show-ban újabb szabályváltozás történik: az adott versenyző egymás után előadott mindkét produkciója alatt lehet voksolni. A mentorok mindkét dal után értékelnek, de csak a másodikat követően, a nézői szavazás lezárása után döntenek arról, hogy az adott tehetség érdemel-e széket. Ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor a leadott nézői voksok döntenek. A zsűri most is csak két énekest ültethet le.

A 4. elődöntős: Zroba Patrik, Gáspár Laci mentoráltja (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Az a két énekes, aki a műsor végén ülve marad, automatikusan bekerül a jövő heti döntőbe. A két állva maradt tehetség közül pedig a nézők egyet tudnak továbbjuttatni a jövő heti döntőbe.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top