Szabadidő

Börtönbe küldik, miután titokban belenyalt az áruházak fagylaltos dobozaiba

A texasi besurranó fagylaltnyalót bűnösnek találták és elítélték.

A texasi férfit bűnösnek találta a helyi bíróság, miután elterjedt egy videó, amelyben az látható, ahogy az egyik Walmart áruház polcairól leemel egy fagylaltot, belenyal a bödönbe, majd visszateszi oda, ahonnan elvette.

A 24 éves D’Adrien Anderson saját magáról töltötte fel a YouTube-ra a 20 másodperces videót, amikor az ominózus jégkrémnyalást elköveti, nemcsak nyelvvel, hanem ujjal is. Majd mint aki jól végezte dolgát, fogja magát, és továbbáll az üzletben. A közösségi oldalra tavaly augusztusban felkerült videót azóta több mint 160 ezren megnézték. Anderson utána állítólag megvásárolta a jégkrémet, ezért nem is tettek azonnal panaszt ellene.

Később az áruház mégis beperelte, miután a fagyiba nyalást jó ötletnek tartó fiatal a trollkodást másutt is, Texas-szerte előadta. A Walmart elsősorban arra hivatkozott, hogy sokba került számukra a nyomozás lefolytatása, de leginkább a jégkrémek cseréje.

Anderson, akinek most úgy néz ki, egy évre a rácsok mögé kell vonulnia, és 4 ezer dollár bírságot is kiszabtak rá, enyhítésért fellebbezett a bíróságon.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top