Aktuális

Öngyilkos akart lenni a börtönben Portik Tamás

A férfi mentális problémákkal küzd.

Két egymást követő napon is megpróbált végezni magával a börtönben Portik Tamás. A Fenyő-gyilkosságban felbujtással vádolt, illetve több emberöléssel  is összefüggésbe hozott férfi először az ereit próbálta felvágni, máspan pedig a varratokat tépte le a kezéről – tudta meg a Blikk.

Az 52 éves Portik Tamás hosszú ideje küzd mentális problémákkal, míg korábban gondosan ügyelt a külsejére, az utóbbi hónapokban már a bírósági tárgyalásain is ápolatlanul jelent meg. 

Portik Tamás

Portik Tamás vádlottat elvezetik az ellene és társai ellen emberölés bűntette miatt megismételt eljárásban indult büntetőper első tárgyalásáról a Fővárosi Törvényszéken 2019. március 11-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Portik a Prisztás-gyilkosság miatt 15, míg az Aranykéz utcai robbantás felbujtójaként 13 évet kapott. Jövő év februárjában a Fenyő-gyilkosság ügyében kell majd bíróság elé állnia, Gyárfás Tamással együtt.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top