Szabadidő

Új őrület hódít: a gazdik papírtankot készítenek a cicáknak, az állatok imádják

A cicák imádják a dobozokat, a belőlük készült papírtankokat meg pláne!

Vannak háziállatok, akiknek különösen jó sorsuk van a karanténban, ez a cica például imádja a járgányt, ami fekhelyéül szolgál. Más cicák IKEA miniágyakban alszanak, melyek eredetileg gyereknek készültek. Tény, hogy a macskák valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva imádják a papírdobozokat, még a legkisebbe is belepréselik magukat. Így van ez a kartondobozokból készült minitankokkal is, melyeket egy Telyn nevű kislány készített Grizzly és Wolfie nevű macskáinak, ám azóta rákaptak más gazdik is az ötletre.

Új örület a cicatank a karanténban.

Új őrület hódít a karanténban: tankot készítenek a gazdik a cicáknak. Forrás: Instagram

Egy hétbe telt, míg a tank elkészült, de a kemény munka meghozta gyümölcsét. „Grizzly imádja a tankot. Befekszik az alsó dobozba, és időnként kikukucskál, hogy megnézze, mi folyik itt” – mondja Keira, Talyn anyja.

Jessica Lacy, aki szintén cicagazdi, szintén tankokat készített macskájának, mivel nagyon unatkozott a karanténban. Mivel Ollie, a macska imád dobozokban ücsörögni, úgy gondolta, vicces lenne tankot készíteni belőlük. A járgány mozog is, a cica pedig imádja.

És íme Ollie mozgó tankja:

(mymodernmet)

A cicák hihetetlen különleges állatok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top