Életmód

Cuki fotók: a gyerekek plüssei helyett rengetegen a cicájukat altatják az IKEA miniágyaiban

Nem rendeltetésszerű használat még sosem volt ennyire cuki, miután a macskatulajdonosok felfedezték, hogy az IKEA mini ágykollekciót dobott a piacra.
Az IKEA mini Duktig ágysorozatát a macskák is felfedezték maguknak

Ha arról van szó, hogy kényeztessük a házi kedvencünket, akkor a legelszántabb gazdiknak semmi sem szabhat határt, mindig megtalálják a módját annak, hogyan szerezzenek örömet, most épp a cicának. Ahogy perszeb a macskákat sem kell félteni, ha a pihentető alvás tökéletes helyszínének kiválasztásáról van szó. 

Világszerte egy többen fedezik fel maguknak a macskatulajdonosok, és persze a cicák közül az IKEA Duktig nevű sorozatát, amely eredetileg a gyerekeknek készült, hogy a kicsik kényelmes fekhelyet biztosíthassanak kedvenc plüss barátaiknak.

Miközben tény, hogy a kicsi IKEA-ágyak a macskáknak is kiváló pihenést jelentenek. A Boredbanda készített is egy gigantikus válogatást a pici babaágyakban fekvő macskákról, mutatunk mi is párat: 

A teljes fotósorozatot itt nézhetitek meg. 

Mert cuki macskából sosem elég, még több sztori és kép az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top