Szabadidő

Óriásit égett az anya, aki meztelenül gyalogolt át a kamera előtt a karanténos tanórán

Hiába telt el sok idő a karanténban, az anya nem tudott hozzászokni lánya online tanóráihoz.

A 24.hu osztott meg egy újabb kellemetlen incidenset a járvány alatti home schooling témában. Egy amerikai nő, Ashley Smith lányának is még mindig neten keresztül történik az iskolai tanítás a karanténban, de úgy tűnik, az elmúlt hónapok alatt se sikerült a családnak hozzászoknia a zoomos tanórákhoz.

Nem lehet megszokni a karantént, még mindig történnek kínos incidensek a webkamera előtt.

Meztelenl gyalogolt át a kamera előtt az anyuka, lánya egész osztálya látta. Illusztráció: Unsplash

Az egyik óra közben ugyanis a lány anyja a zuhanyból kiszállva meztelenül a háttérben elsétált, és még csak törölköző sem volt rajta, amit előtte még maga köré csavart volna – mesélte a nő Facebook-videójában.

Az anya azt mondja, reggel mindhárom gyerekének segített, hogy elkezdjék a tanulást, aztán elment fürödni. Mikor befejezte a zuhanyozást és kiment a fürdőből, és szépen végigsétált a laptop kamerája előtt. A kínos incidensen végül egy jóízűt nevetett a család.

Hasonlóan járt a karanténos home office-ban ez a nő is, aki véletlenül bekapcsolva hagyta videókameráját, és tíz kollégája szeme előtt végezte el a kisdolgát. Vannak viszont olyanok, akik előre felkészülnek az ilyen helyzetekre, és egy testen hordozható nagy, hajtogatott kartonhengert húznak a hátukra, mely semleges hátteret biztosít, és kitakarja a környezetet.

További híreink a karanténból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top