Szabadidő

5 izzasztó és érzéki szexjelenet a filmvásznon

A filmvásznon csodálatos szexábrázolásokkal találkozhatunk, ezekből hoztunk ötöt, amit látni kell.
Érzéki szexjelenetek a legjobb filmekből

A filmekben a szex egész másképp néz ki, mint az életben, a szexjelenetek erotikusak, érzékiek és sok esetben rengeteget adnak a film mondanivalójához. Nem a pornóról beszélünk természetesen, hanem olyan különleges filmjelenetekről, melyek tartalmasan mesélnek a szexualitásról a nézőknek.

Öt izzasztó és érzéki szexjelent a filmvásznon

1. Ne nézz vissza! (Don’t Look Now)

A Ne nézz vissza! című film házastársi szerelmeskedését Donald Sutherland és Julie Christie között nem izzasztónak mondanánk, inkább csak borzasztóan érzéki. Egy házaspár a gyerekük halála után hosszú idővel újra egymásra talál szexuálisan, és egy egészen gyönyörű, szenvedélyes filmes szexjelenet a végeredmény. Filmben ennél szebben ezt nem lehet megcsinálni.

2. Porto 35mm

A Porto 35mm talán kevésbé ismert film: egy portói szerelem története egy amerikai srác és egy francia lány között. Nagyon szenvedélyes, ahogy a lakás padlóján szeretkeznek, ráadásul ez volt a balesetben elhunyt Anton Yelchin egyik utolsó filmje, amit már a halála után mutattak be.

3. Angyalszív (Angel Heart)

Ha igazán izzasztó szexjelenetet keresünk, akkor az Angyalszív című filmet kell megnézni. Mickey Rourke és Lisa Bonet körül szinte lángol a levegő a pattogó szikráktól a jelenet közben. Az amúgy nyomozós történetben abszolút csúcspont a szexjelenet.

4. Vágy és vezeklés (Atonement)

Keira Knightley és James McAvoy a könyvtárszobában találnak egymásra a Vágy és vezeklés című filmben, ami már csak azért is különleges szexjelenet, mert Knightley nagyon ritkán vállal erotikus filmjeleneteket. Ebben a filmben azonban igazán fülledt és forró perceket mutat be partnerével.

5. Piszkos tánc (Dirty Dancing)

Nem maradhat ki a Dirty Dancing a felsorolásból, konkrétan az a jelenet, amelyben a Jennifer Grey and Patrick Swayze úgy szexelnek, hogy csak sejteti a film, mi történik, és ami annyira intim, hogy szinte zavarbejtő nézni. A 80-as években igazán nagy durranás volt ez a jelenet.

Ajánlunk még több filmet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top