nlc.hu
Szabadidő

Felnőtt oldalakon pózoló brit nővér

„Felnőtt” oldalakon egészíti ki alacsony fizetését egy brit nővér

A nővér-anyuka szerint nincs abban semmi rossz, hogy szexi képeivel megjelent több 18 pluszos oldalon. Egyszerű kereset kiegészítésről van szó nehéz időkben, amikor kevesebb a munka a koronavírus miatt.

A négygyermekes sürgősségis nővérként dolgozó Nicolát az utóbbi időben a koronavírus miatt kevesebb műszakban foglalkoztatják a munkahelyén, ezért úgy döntött, hogy felregisztrál egy „felnőtt” jellegű oldalra.

A nagy-britanniai Lincoln-ban élő nővér az első hónapban 4500 fontot produkált az OnlyFans és Fanzworld oldalakon, amely nővéri fizetésének a triplája. És ehhez a nőnek még csak vetkőznie sem kellett. 

Nicola a Mirrornak elmondta, nagyon óvatos a képekkel és a posztolással kapcsolatban: szeretné, ha minden magáról megosztott tartalom a messzemenőkig ízléses maradna. Éppen azért csak bikinis és edzőruhás képeket és videókat posztol magáról, vetkőzni sosem vetkőzik le. „A képeim semmiben nem különböznek egy átlagos nyaralós fotótól, amit általában a lányok megosztanak magukról az Instagramon.”

A nővér, egyben édesanya elmondta, ő ezekkel a képekkel nem árt senkinek. „Ugyan kapom a negatív kommenteket, hogy eladtam magam pornósnak, ez nem igaz. Ez nem pornó, amit csinálok, hanem pénzkereset nehéz időkben. Nem mellesleg rengeteget segít anyagi értelemben” – kérte ki magának Nicola, akinek a képeit a The Sun oldalon itt tudod megnézni

(Kiemelt képünk illusztráció.)

Nővérek, akik a koronavírus alatt felhívták magukra a figyelmet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top