Életmód

Lemondta a fodrász az időpontját, miután megtudta, hogy kórházi nővérként dolgozik

Egy ír szalon egyáltalán nem volt megértő, amikor megtudták, hogy egy kuncsaftjuk nővérként dolgozik egy kórházban: azonnal törölték az időpontját.

Az ír fodrászok elég komolyan veszik a koronavírus-járvány miatti biztonsági óvintézkedéseket: az épp műszakjából hazatérő nővért a foglalása előtti estén keresték meg, hogy feltegyenek neki néhány biztonsági kérdést, többek között azt, hogy lépett-e kapcsolatba mostanság koronavírus-fertőzöttel. A nővér pont a szabadnapján szerette volna rendbe hozatni a frizuráját, és először rávágta, hogy nem, később azonban hozzátette, hogy egy kórházban dolgozik. A dolgot próbálta azzal finomítani, hogy mindig kesztyűt és maszkot visel, ráadásul az utóbbi időben egyáltalán nem volt koronavírusos betegük, de a vonal másik végén egyáltalán nem bizonyultak megértőnek, és azt mondták neki, hogy a szabályaik alapján le kell mondaniuk a foglalást – írta meg a metro.

Egy fodrász akcióban (fotó: Pixabay)

Egy fodrász akcióban (fotó: Pixabay)

Az eseten a nővérnél jobban felháborodott az édesanyja, aki joggal sérelmezte, hogy nem adják meg a megbecsülést az első vonalban dolgozóknak. Reméljük, a frizura-gate szerencsésen megoldódott, és a nővérnek nem kellett odahaza, az önkezével új frizurát csinálnia. A fodrászok védelmében azért annyit hozzátennénk, hogy tényleg veszélyes, ha ők megfertőződnek, ugyanis szuperfertőzőként a betegséget rengeteg embernek továbbadhatják.

A fodrászok és a karantén az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top