nlc.hu
Szabadidő

35 éves palackposta

35 éves palackpostát talált egy kajakos

Egy amerikai nő az unokatestvérével készített egy palackpostát, amelyet 1985-ben dobtak vízbe. Most egy férfi megtalálta az üzenetet.
Palackposta

Brad Wachsmuth békésen kajakozott a Broadkill folyón az amerikai Delaware államban, amikor megpillantott egy vízen úszó üveget.

Észrevette, hogy van valami a palackban, ezért amikor partot ért, kinyitotta. Egy 1985-ös keltezésű üzenetet talált az üvegben, amelyet Cathi Riddle és unokatestvére, Stacey Wells írt alá.

A kajakos egy történelmi társaság segítségével felvette a kapcsolatot Riddle-lel, a palackposta egyik írójával. Kiderült, hogy az üveget Prime Hook Beachnél dobták be a vízbe annak idején, csupán pár kilométerre attól a helytől, ahol most megtalálták.

A nő sosem gondolta volna, hogy valaha is viszontlátja a több évtizedes üzenetét, azon viszont meglepődött, hogy ilyen sok idő alatt egyáltalán nem utazott messzire a palackposta.

(UPI)

Még több palackposta az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top