Szabadidő

Robert Pattinson koronavírusos

Éppen csak újra kezdték a Batman film forgatását, és már le is kell állniuk. Kiderült ugyanis, hogy a főszereplőjük, Robert Pattinson koronavírusos.

A Warner stúdiónak nincs szerencséje az új Batman filmmel, ugyanis a forgatás már másodjára áll le a koronavírus miatt. A stúdió a nyilvánossággal csak annyit közölt, hogy koronavírus-fertőzöttet találtak a stábban, és emiatt állt le a forgatás, ám sajtóértesülések szerint a fertőzött maga a főszereplő, az Alkonyat-filmekkel világhírűvé vált Robert Pattinsonírja a hvg.

Robert Pattinson egy januári divatbemutató vendégkeként (fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Robert Pattinson egy januári divatbemutató vendégkeként (fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

A film elvben jövő októberben kerülne a világ mozijaiba, bár ha további megállások is várnak a Matt Reeves (Cloverfield) rendezte produkcióra, akkor lehetséges, hogy ezt nem fogják tartani. Minden egyes leállás alaposan megterheli egy produkció büdzséjét, ráadásul a biztosítók a világszerte tomboló járvány miatt nem biztosítanak ilyen esetekre, így az árat a gyártóknak kell megfizetniük.

Olvasnál új mozifilmekről az nlc-n?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top