nlc.hu
Szabadidő

16 kiskutya

16 kölyke született a kutyának, miután elmaradt az ivartalanítása a koronavírus miatt

Nagyon ritka, hogy 16 kölyköt hozzon világra egy kutya. Pláne úgy, hogy nem sokkal korábban ivartalanítani akarták.
Kiskutya

Tizenhat kölyke született egy kutyának Írországban, ilyen sok kiskutya csak nagyon ritkán van egy alomban. Az állatok megszületése azonban nemcsak ezért különleges, hanem mert nem sokon múlt, és meg sem foganhattak volna.

A kiskutyák szüleit, Bellát és Archie-t ugyanis ivartalanítani akarta a gazdájuk. Mary Killing be is jelentkezett az állatorvoshoz, ám a koronavírus-járvány miatt lemondták a beavatkozást.

Ezért megpróbálták a két kutyát minden eszközzel távol tartani egymástól, de Bella és Archie megtalálta a módját, hogy találkozzanak, Bella pedig vemhes lett.

Az állatorvos azt mondta, 8-10 kiskutya születhet. Nem csoda, hogy a gazdi alig tért magához a meglepetéstől, amikor július 25-én Bella 16 tüneményes kiskutyát hozott világra. Sajnos az egyik kölyök elpusztult.

A nő családja azt tervezi, hogy a legidősebb kiskutyát, Waltert megtartják, a többi kölyköt pedig elajándékozzák a családtagoknak, barátoknak.

(LadBible)

Még több kiskutya az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top