nlc.hu
Szabadidő

Halloween vámpír

Figyelmeztetnek a fogorvosok: ne ragasszunk be vámpírfogakat halloweenkor!

Vagy ha mégis vámpírok akarunk lenni, kerüljük el ezt a módszert!

Egy népszerű TikTok-személyiség, Whitney Kait megosztott egy videót arról, hogyan próbálja eltávolítani a vámpírfogakat a fogairól, ám kisebb hisztérikus görcsöt kapott, mikor rájött, hogy a műfogak a fogsorára szorultak, ugyanis műkörömragasztóval rögzítette ép fogaihoz. A fogorvosoknak is volt egy-két szava a dologhoz.

Fogára ragadt a vámpírfog

Fotó: Unsplash

Néhányan azt tanácsolták neki, egyen almát, más viszont azt javasolta, egyszerűen csak fogadja el, hogy innentől kezdve vámpírként kell leélnie az életét.

Dr. Julie Davis fogorvos azonban válaszvideót tett közzé, azt tanácsolva a lánynak, menjen inkább fogorvoshoz a biztonságos eltávolítás érdekében. Addig inkább ne is próbálkozzon semmivel. A csak TikTok-fogorvosként ismert Dr. Zainab Mackie szerint a körömragasztó mérgező, és igen, nem jön le. Szerinte, ha már mindenáron vámpírok akarunk lenni halloweenkor, használjunk inkább műfogsorragasztót, mert azt könnyű és biztonságos leszedni.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top