Szabadidő

Budapesten zenél majd David Guetta az MTV EMA gáláján

A francia DJ Palvin Barbihoz csatlakozik majd a gálaműsor alatt.

November 8-án este rendezik az idei Music Television EMA gálát, amely a történetében először Budapestről is jelentkezik majd. A járványhelyzet miatt rendhagyó módon készülő virtuális show fellépőinek listája folyamatosan bővül, de most az egyik legfőbb attrakciót is leleplezték: a francia DJ, David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjében kialakított színpadról ad majd különleges zenei produkciót.

A gálaműsor fellépőinek névsora folyamatosan bővül; nemrég Alicia Keys, DaBaby, Karol G, Tate McRae és Jack Harlow is csatlakozott az előadó sztárok közé.

David Guetta Palvin Barbival vezeti majd az idei MTV EMA gálát

David Guetta már 14 alkalommal volt jelölt az MTV EMA előadói között (Fotó: Music Television)

Palvin Barbi színre lép

Az egészségügyi előírások miatt virtuális show-ként megrendezett gála egyik műsorvezetője Palvin Barbara lesz. Most pedig az is kiderült, hogy a nemzetközileg is elismert magyar szupermodell közösen fogja elkalauzolni a nézőket a főváros és Magyarország legszebb pontjaira, és bemutatják azokat az épületeket, tájakat, valamint látványosságokat, amiket az ide utazóknak mindenképpen érdemes meglátogatniuk.

„Nagy köszönettel tartozom az MTV-nek ezért a lehetőségért. Fantasztikus műsorral készülünk a nézőknek, amit világszerte mindenki a saját otthonából élvezhet majd. Megtiszteltetés számomra, hogy idén én is, amikor a zene közös ünneplése talán fontosabb, mint valaha felléphetek a gálán” – nyilatkozta a David Guetta, akit eddig már 14. alkalommal kapott jelöltek az EMA-n; idén a Legjobb elektronikus előadó, valamint a Legjobb videoklip kategóriákban van versenyben.

A 2020-as jelöltek listája már elérhető az esemény hivatalos oldalán. A szavazás is elkezdődött, a voksokat november 2-án éjfélig tudják leadni a rajongók az MTV EMA honlapján.

Még több zene az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top