nlc.hu
Szabadidő

Andrea Bocelli online karácsonyi koncertje

A neten nézheted Andrea Bocelli idei karácsonyi koncertjét

A koncerttel a sztár reményt és optimizmust szeretne ajándékozni az embereknek.

Andrea Bocelli a pármai Teatro Regióban karácsonyi koncertet ad Believe in Christmas címmel, amelyen novemberben megjelent Believe című lemezéről is énekel dalokat. Az olasz-belga Franco Dragone által rendezett december 12-i fellépést online közvetítik világszerte.

Online karácsonyi koncertet ad Andrea Bocelli

Andrea Bocelli(Fotó: Francesco Prandoni/Getty Images for Bocelli & Zanetti Night)

A koncerttel a sztár reményt és optimizmust szeretne ajándékozni az embereknek. „Ezek a legjobb orvosságok a nehéz helyzetekben” – nyilatkozta.

A 62 éves Bocelli, aki tavasszal maga is megfertőződött koronavírussal, majd kigyógyult a betegségből, új albumán többek között Cecilia Bartoli mezoszopránnal és Allison Krauss énekesnővel énekel duettet. A lemezen a júliusban elhunyt Ennio Morricone előtti tisztelgésként a zeneszerző eddig ki nem adott szerzeménye is hallható.

Az olasz tenor szerda este jótékony célú koncerten énekel Bécsben a Licht ins Dunkel (Fényt a sötétségbe) elnevezésű online gálán az ORF televízióban.

 

Bocelli a koronavírus-járvány kitörése óta először lép fel a televízióban. Rajta kívül osztrák sztárok, Andreas Gabalier, DJ Ötzi, Ina Regen, a Pizzera & Jaus, valamint Alekszej Igudesman orosz-osztrák hegedűművész is fellépnek a koncerten.

((MTI/APA) 

Készülj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top