nlc.hu
Szabadidő

A kijárási tilalom ellenére nézők is vannak a Dancing with the Stars élő show-jában

Kijárási tilalom: hogyan lehettek nézők a Dancing with the Stars este 8 után kezdődő élő show-jában?

Nagy kérdés, hogyan lehetett közönség is a Dancing with the Stars élő adásában, hiszen a műsor a kijárási tilalom idején kezdődött.
Dancing with the Stars

November 11. óta több szigorú járványügyi intézkedés van érvényben, például az este 8 óra és hajnali 5 közötti kijárási tilalom. Tilos bármilyen rendezvényt szervezni, hivatalosan egy családi eseményen sem lehetünk 10-nél többen.

Mindezek ellenére a TV2 mégis megtartotta a szombat este 20 órától élőben sugárzott Dancing with the Stars című zenés-táncos show-t. A felvételeken látható, hogy a közönség soraiban nézők is jelen voltak.

A Media1 megkérdezte a TV2-t, hogyan tudják az élő show-t a kijárási tilalom alatt is nézőkkel sugározni, de csak egy szűkszavú választ kaptak: „A TV2 Dancing with the Stars műsora a hatályos előírásoknak megfelelően készül.”

A lap azt írja, a TV2 korábban pénzért értékesített jegyeket a Dancing with the Stars műsoraira, de a járvány miatt ezt leállították. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a közönségben nem valódi, civil nézők ültek, hanem statiszták vagy a műsort gyártó cég munkatársai, akik munkavégzés címén lehettek jelen. Ráadásul így igazolást is kaphatnak, ha hazafelé megállítaná őket a rendőr, hogy miért nincsenek otthon.

Hasonló kérdések merültek fel az RTL II-n futó ValóVilág 10 élő párbaja kapcsán is. Az RTL Magyarország szintén azt válaszolta, hogy a műsor készítése az „érvényben lévő szabályok betartásával folyik”. Egyébként a TV2 show-ját és a VV10-et is a Paprika Studios gyártja.

(Kiemelt kép: TV2)

Különös helyzetek a kijárási tilalomban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top