nlc.hu
Szabadidő

Teljes védőfelszerelésben jelent meg a középiskolai záróvizsgáján

Teljes védőfelszerelésben jelent meg a középiskolai záróvizsgáján

Az édesanya azzal magyarázta a fia megjelenését, hogy nem szeretne megbetegedni és kórházba kerülni.
Védőfelszerelésben ment az iskolába

Egy texasi középiskolás, Mason Kalkofen teljes védőszerelésben érkezett meg a Spring Woods Gimnázium záróvizsgájára, így védve magát és a családját a koronavírustól. 

A család elmondása szerint kérték az iskolától, hogy a fiú hadd tegye le virtuálisan a vizsgáit, de elutasították a kérésüket.

Az iskola verziója szerint folyamatosan tájékoztatták a szülőket, hogyan alakulnak az iskolában a koronavírussal fertőzött esetek számai. Sőt, többféle vizsgázási lehetőséget is felkínáltak a Mason-családnak, beleértve azt az opciót is, hogy Mason egy teremben egyedül, csak egy PPE-maszkot viselő felügyelő társaságában írja meg a tesztet.

A szülőknek ez a verzió sem felelt meg, így végül a fiú talpig védőruhában érkezett meg a vizsgáján. A tesztet összesen ötven diák írta meg, a záróvizsgát pedig a szabad ég alatt tartották meg, az asztalok, amelyeknél egyenként ültek a diákok, több méteres, biztonságos távolságra voltak elhelyezve egymástól. 

Az iskola eddig 2064 tanulójából huszonöten lettek pozitívak.

Kiemelt kép: Pexels

(New York Post)

Még több érdekesség a világból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top