nlc.hu
Szabadidő

Bejelentette a Netflix, hogy mikor folytatódik a Lupin című sorozat

Kiderült, mikor érkezik a népszerű netflixes krimisorozat folytatása

Magyarországon is sokan nézik az Arsène Lupin kalandjait újragondoló szériát.

A Netflix bejelentette, hogy mikor mutatják be a hazánkban is sokak által követett Lupin című krimisorozat folytatását – írja a LadBible.

Az Omar Sy főszereplésével forgatott széria a hírek szerint idén nyáron öt további epizóddal jelentkezik. Ennél pontosabb dátumot nem adtak meg, a rajongók azonban így legalább már tudják, hogy körülbelül mennyit kell várniuk, mire újra leülhetnek a képernyő elé.

A történet egy Assane Diop nevű fiatalember körül forog, akinek édesapja öngyilkos lesz, miután egy olyan bűncselekménnyel vádolják meg, amelyet nem követett el.

Kiderült, mikor jön a Lupin folytatása

Omar Sy a Lupin főszerepében (Fotó: Netflix)

Assane az ismert krimiíró Maurice Leblanc Az úri betörő – Arsène Lupin című regényéből merít ötleteket ahhoz, hogy bosszút álljon az apjáért.

A francia sorozat a streamingplatformnak köszönhetően a nemzetközi nézőközönség nagy kedvence lett. A főszereplő, Omar Sy korábban olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Jurassic World, az X-Men: Az elmúlt jövő napjai, illetve a 2011-ben bemutatott, Az érinthetetlenek című dráma.

Még több sorozat az nlc-n:

  • Most már hivatalos, a Bridgerton lett a Netflix egyik legsikeresebb sorozata
  • Ami a Netflix Night Stalkerből kimaradt: hogyan lett sorozatgyilkos Richard Ramírezből?
  • Fenétől a bazmegig: elmerülünk a magyar szitkozódás ezeréves múltjában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top