nlc.hu
Szabadidő
Valentin-napi filmek szingliknek

Filmek Valentin-napra szingliknek – nevetősek, érzelmesek, megunhatatlanok!

Egyedül töltöd a Valentin-napot? Olyan filmeket mutatunk, amik biztos, hogy könnyeket csalnak a szemedbe – a nevetéstől. Na jó, azért egy kis romantikára is számíthatsz!
Valentin-napi filmek szingliknek

Megnevettetnek, szórakoztatnak, és természetesen, tonnányi érzelmet is tartogatnak a következő Valentin-napi filmek. Ahány személyiség, annyiféle Valentin-napi film létezik, de ezek olyan örök klasszikusok, amik igazán jól esnek a léleknek.

Túl szexi lány

Amy Shumer személyében végre Hollywoodban sem számítanak tabunak a telt idomok, és az önirónia.  A főhős, Renee Bennett egy átlagos lány, aki csodával telve nézi a kivételes külső adottságokkal rendelkező nőket, és titkon arra vágyik, bárcsak ő is hozzájuk hasonló lehetne. Egy nap aztán beveri a fejét az edzőteremben, és amikor magához tér, valaki egészen mást, egy bombázót pillant meg a tükörben. Innentől kezdve gigantikus önbizalomra tesz szert, és sikert sikerre halmoz a munkájában, valamint a magánéletében is. A csavar a történetben azonban az, hogy rajta kívül senki más nem lát különbséget a külsejében. Önbizalomerősítő film a javából!

Micsoda nő!

Most komolyan: lehetséges egyáltalán megunni ezt a filmet? A Micsoda nő!-t jó eséllyel már milliószor láttad, de tedd a kezed a szívedre: ha meglátod a tévében, vagy rábukkansz a neten, jó eséllyel újra és újra lehuppansz a kanapéra, és megnézed. Ez a történet akkor is a hatalmába kerít, ha az utóbbi években igyekeztek kikezdeni, miszerint a kiszolgáltatott nőt mutatja be, és olyan „karrierutat” láttat, ami a valóságban nem létezik. Lássuk be, ez egy mese, amit pont azért jó nézni, mert egy kicsit kikapcsolhatunk a valóságból. És persze, a zenéje is zseniális!

A sármos és gazdag Edward épp Los Angelesben van üzleti ügyben, amikor megismerkedik Viviannel, az örömlánnyal. A lányt elviszi magához a hotelbe, ahol egy kellemes estét töltenek együtt, és másnap Edward egy ajánlattal áll elő. A férfi megkéri Viviant, hogy játssza el a partnerét néhány napon keresztül, és kísérje el őt üzleti vacsorákra, és mindenhova, ahol meg kell jelennie. Mindezt persze, busásan megfizeti. Vivian rábólint, de időközben az üzletükbe az érzelmek is belekeverednek.

Hogyan legyünk szinglik?

A cím kicsit ugyan felszínesnek tűnhet, de hidd el, igazi léleksimogató moziról van szó, ha szingliként töltöd a Valentin-napot. Dakota Johnson és Rebel Wilson főszereplésével egy könnyed, szórakoztató, de mégis érzelmes filmet nézhetsz meg. Rebel poénjai fergetegesek, Dakota pedig pont olyan élethelyzetekbe keveredik, amiket mi magunk is átélhettünk már az életünk folyamán.

New York tökéletes az egyedülállók számára, hiszen ebben a városban egy pillanatra sem érzed egyedül magad, és biztos, hogy nem unatkozol. Persze a nagy almában is van, aki inkább pezsgésre, kalandokra vágyik, és van, aki az igaz szerelmet keresi. Vagyis, van, aki született szingli, mint Robin (Rebel Wilson), amíg más épp csak átvészeli – pont, mint Alice (Dakota Johnson). A két főszereplő, Alice és Robin történetén keresztül részese lehetsz a pezsgő nagyváros lüktetésének, vicces helyzeteknek, és nagyon is valóságos szituációknak.

Brooklyn

Ha szereted New Yorkot és a romantikát, ez a film kötelező! Az 1950-es években játszódó történet bájos, izgalmas és romantikus: Ellis, a szerény, de céltudatos lány az USA-ba költözik, hátrahagyva édesanyját és nővérét. Az ismeretlen világban jó helyre kerül, sokan segítenek neki, és persze, a szerelem is rátalál egy olasz fiú személyében. De Elise-t választás elé állítja az élet: vagy a csodás New York-i forgatag élete szerelmével, vagy szülővárosa és családja. A két világ egészen távol áll egymástól.

Ház a tónál

A Ház a tónál még azokat is lenyűgözi, akik egyébként nem romantikus film rajongók, vagy éppen nincsenek különösen oda a Valentin-napért. Ha pedig már ezerszer láttad, mérget veszünk rá, hogy idén is megnézed újra! És milyen jól teszed! A misztikus szál, azaz a párhuzamos dimenziók világának varázsa sokadszorra is lenyűgöző, mert azt érzékelteti: semmi sem lehetetlen. És persze, Keanu Reeves a főszereplő.

Kate (Sandra Bullock) kénytelen eladni a tóparton álló gyönyörű házát. Amikor távozik egy levelet hagy a postaládában a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megtalálja a levelet, és válaszol rá. Ahogy egyre többet írnak egymásnak, kiderül, hogy nem egy idősíkban élnek, Kate 2 évvel előbb jár, de egymásba szeretnek, így elhatározzák, valahogy összehoznak egy találkozót.

Cukiságok Valentin-napra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top