nlc.hu
Szabadidő

A nagy pénzrablás és négy további sikersorozat folytatódik a Netflixen

Érkezik A nagy pénzrablás folytatása a Netflixre

Négy további sikersorozatot is folytat a streaming-óriás.

A Netflix nemrég bejelentette, hogy folytatják az egyik legnagyobb sikert elért sorozatukat: A nagy pénzrablás legújabb évada már 2021-ben megérkezhet a streaming-szolgáltató kínálatába – írja a Blikk.

A lap értesülései szerint a Netflix emellett négy további sorozatnak is megrendelte a folytatását – erről egy, a cég befektetői számára rendezett online konferencián számoltak be. 

A nagy pénzrablás mellett folytatódik a Henry Cavill nevével fémjelzett fantasy-sorozat, a Vaják, amely szintén 2021-ben, várhatóan év vége felé kerülhet a Netflix videotárába. Folytatják emellett a Te című pszichotrillert és a Karate kölyök című film szerplőinek utóéletét feldolgozó Cobra Kai című sorozat is az eredeti főszereplőkkel, azaz Ralph Macchio-val és William Zabkával

Több sorozat folytatását is bejelentette a Netflix

A nagy pénzrablás című sorozatból ismert, jellegzetes Dali-maszkot viselő sofőr (Fotó: Getty Images)

Szintén folytatódik a hiánypótló Szexoktatás című sorozat, amelynek egyik főszerepében Gillian Anderson látható. 

Hiányzik a listából a Stranger Things következő évada, amely a különleges vizuális effektek miatt jóval lassabban készül, így csak 2022-ben érkezhet meg a Netflixre. Azt pedig már a YouTube-ról tudhatjuk, hogy pár hét múlva megérkezik a streaming-szolgáltató kínálatába a nagy sikerrel vetített Love, Death & Robots című sci-fi antológia-sorozat második évada is. 

Még több streaming az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top