nlc.hu
Szabadidő

Megcsalta a férje, világutazó lett az asszony

Megcsalta a férje, azóta kutyájával a világot járja az ausztrál nő

Emily Abrahams két év alatt közel 20 országban járt és az utazásának még nincs vége...

Az ausztrál Emily Abrahams és  férje 4 éve voltak házasok, ám az utolsó évben már problémák adódtak a kapcsolatukban, amit párterápiával igyekeztek orvosolni, de hiába. Az általános iskolai tanárként dolgozó Emily egy nap belenézett a házastársa telefonjába, ahol egy másik nőtől talált üzeneteket, melyek egyértelműen bizonyították, hogy a férje megcsalja őt. Rájött, hogy a házasságának végérvényesen vége, ám a helyzetre lehetőségként tekintett: végre valóra válthatja az álmát, hogy beutazza a világot.

Emily Abrahams

Emily Abrahams és kutyája, Loki (Fotó: Profimedia/SWNS)

„Visszatekintve hálás vagyok érte, hogy megcsaltak, különben benne maradtam volna egy nyomorúságos helyzetben. A válás után elgondolkodtam azon, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Rájöttem, hogy a legjobb barátommal, a kutyámmal, Lokival szeretnék világot látni. Ő a legjobb útitárs” – mondta Emily.

Az utazást közel egy éven át szervezte: eladta a házát és az ingóságait, majd egy összecsomagolt és a kutyájával repülőre ült. Melbourne-ből a németországi Karlsruhéba repült, majd ott átvette a kisbuszt, amit a távolból vásárolt és újíttatott fel, és nekivágott a nagy utazásnak. Az azóta eltelt két évben közel 20 országot jártak be a kontinensen, Norvégiától Olaszországig.  

„A természetben, gyönyörű helyeken parkolok le, ott alszunk, aztán ébredés után sétálni megyünk egy lenyűgöző erdőbe vagy egy hatalmas tó mellé.”

Emily Abrahams

Együtt utazzák körbe a világot (Fotó: Profimedia/SWNS)

Jelenleg Angliában tartózkodnak, és úgy tűnik, talán hosszabb időre is maradnak majd. Emily ugyanis háziállat-fotósként vállalt munkát Durhamben és úgy érzi, akár szívesen le is telepedne ott. A világ azonban nagy, a további utazások is csábítják még, így egyelőre képlékeny, mit hoz számára a jövő.

via

Még több világutazó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top