nlc.hu
Szabadidő

Mától látható a mozikban az új Tom és Jerry film

Tom és Jerry visszatért: mától látható a mozikban a legendás páros

Animáció helyett ezúttal a való életben kergetőzik a nagy duó.

Tom és Jerry neve valószínűleg mindenki számára ismerős, ha másként nem is, a csetepaté szinonimájaként, hiszen tudjuk, amerre ők járnak, ott biztos felfordulás követi őket. Ezúttal például az évszázad esküvőjére készülő New York-i hotelben.

A Tom és Jerry című egész estés mozifilmben az élő és az animációs elemek keverednek, így a legendás macska-egér páros olyan ismerős arcok életét forgatják fel, mint Michael Peña vagy Chloë Grace Moretz, a nézőknek pedig nincs más dolguk, mint a hatalmas vásznon élvezni (vagy sajnálni?), hogy Jerry minden egyes alkalommal túljár Tom eszén.

A történet szerint Jerry egy világhírű szállodába költözik be, ahol épp egy nagyszabású esküvőre készül a személyzet. Az egér érkezését persze nem nézik jó szemmel, ezért a hotel egyik buzgó alkalmazottja (Chloë Grace Moretz) kerít egy macskát a probléma elhárítására. Egyvalamivel azonban nem számolt: Tom nem a legügyesebb vadász, Jerry pedig nem egy átlagos egér.

Tom és Jerry már a mozikban is várja a nézőket

Chloë Grace Moretz animált partnereivel (Fotó: Intercom)

Még több film az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top