nlc.hu
Szabadidő

Bo Burnham Instagram-dala

Influenszerek, szevasztok! Megszületett a tökéletes Instagram-dal

A pokol legszörnyűbb bugyra: a fehér nők Insta-fiókja.
Instagram-dal

Napjaink egyik legtehetségesebb komikusa, Bo Burnham igazi self-made man: YouTube-videóival lett híres, saját magát menedzselte, dalait, poénjait is maga írta, mára pedig eljutott oda, hogy a legnagyobbakkal dolgozik: Comedy Central, Netflix, MTV. Őszinte, önironikus humora sok-sok díjat is ért. Legújabb célpontja az elfuserált internetkultúra, a témát dalokban cincálja szét. Legújabb száma – mily’ meglepő! – az Instagramot ellepő hazug, beállított fotókat parodizálja, méghozzá tökéletesen. Reméljük, mémmé válik majd

A hatásfokon csak emel, hogy minden szereplőt – tehát a pózoló (fehér!) nőket – maga Burnham alakítja, így a klip még némi gender mellékízt is kap. Ettől függetlenül – vagy éppen emiatt – az utóbbi évek legjobban eltalált  erről szóló dala lett ez, szerencsére már hárommilliónan látták.

Van itt minden, szexiskedés, termékelhelyezés, gasztro, megható idézetek, “spontán” magánéleti vallomások és minden, amitől szörnyű hely A Fehér Nő Instagram-fiókja.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top