nlc.hu
Szabadidő

A bárpultosnak kellett közbelépni, amikor egy férfi két nőt zaklatott

Ügyes trükkel rázta le a bárpultos a két nőt zaklató vendéget

A zaklató szűrét rövid úton kitették a bárból.

Egy floridai bárpultos, Max Gutierrez minden tiszteletet megérdemel, miután elegáns megoldással segített két nőnek megszabadulni az őket zaklató vendégtől – írja a Fox News weboldala.
A tévécsatorna értesülései szerint a csapos már korábban felfigyelt a kissé bizarrul viselkedő vendégre, később pedig észlelte, hogy két nővel próbál megismerkedni, amivel azután sem hagy fel, amikor a két vendég közölte vele, hogy nem tartanak igényt a társaságára.

Az esetről az egyik nő, Trinity Allen egy fotót is feltöltött a Twitter-oldalára. Eszerint Gutierrez egy papírdarabbal lépett oda az asztalukhoz, mintha csak a számlát hozta volna ki a vendégeknek. A számla helyett azonban egy kézzel írt üzenetet mutatott meg a két nőnek.

A papíron a következő állt: „ha az a férfi zaklat titeket, csak hajtsd át a copfodat a másik válladra és azonnal kivitettem innen. Nekem is feláll a szőr a hátamon tőle.”

A Fox információi szerint a zaklatónak végül valóban kitették a szűrét, amikor pedig pár nappal később visszatért a bárba, Gutierrez egyszerűen nem volt hajlandó kiszolgálni.

„Ilyen csaposra lenne szüksége mindenkinek” – írta a Twitteren Allen a fotó mellé, amivel csak egyetérteni tudunk.

További friss híreink:

Minden borravalót megérdemel a zaklatót lerázó bárpultos

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top