nlc.hu
Életmód

A Keresztanyu című sorozat fiktív falujába szerveznek buszos túrákat

Buszos túrák indulnak Keresztanyu falujába, Makkosszállásra

Az RTL Klub sorozatát százezrek követték napról-napra.

2021. január 3-án mutatkozott be az RTL Klubon a Keresztanyu című sorozat. A Makkosszálláson játszódó széria első évada százezreket szegezett naponta a televíziók elé. Bár már folynak a második évad munkálatai, Róza mama és népes családja csak ősszel tér vissza a képernyőre. Ám a rajongóknak addig sem kell nélkülözniük kedvenc sorozatukat: az RTL Magyarország, a Keresztanyut gyártó Scripted Productions Kft. és az IBUSZ Utazási Irodák Kft. jóvoltából a nyári forgatási szünetben megnyílnak a díszletfalu kapui, s az érdeklődők szervezett túra keretében ellátogathatnak Makkosszállásra.

A Keresztanyu– túra résztvevői bejárhatják a díszletfalu utcáit, tereit, meglátogathatják (belépéssel a belső terekbe) Tivadar munkahelyét, a rendőrséget, Bárány Jóska fogadóját, Zozo edzőtermét, az autószerelőműhelyt, a templomot és a tűzoltóságot, de bekukkanthatnak Róza mama, a Harangozó család és Babos házába is.

Buszos túrákat indítanak a Keresztanyu című sorozat helyszínére

Makkosszállás várja a turistákat (Fotó: RTL Klub)

Túravezetőként a sorozat olyan kedvelt karakterei várják a látogatókat, mint Karlo és Ajtony, akik bennfentesként minden adatot és információt megosztanak a díszletfaluról és a forgatás kulisszatitkairól. A Makkosszállásra érkezők a sorozat két vezető színészével is találkozhatnak, akik karakterük jellegzetes öltözékében örömmel sztoriznak és fotózkodnak az érdeklődőkkel.

Csak néhány név – a teljesség igénye nélkül – akikre a látogatók számíthatnak: Molnár Piroska (Róza mama), Gálvölgyi János (Sótonyi Frigyes), Lengyel Ferenc (Tivadar), Kékesi Gábor (Márk), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Krisztina), Józan László (Igor), Mihályfi Balázs (Lajos), Dobos Evelin (Petra), Rátonyi Hajni (Elza), Dzsupin Ibolya (Sárika), Farkas Dénes (Bonifác).

Az IBUSZ által szervezett Keresztanyu-túrák 2021. július 2. és augusztus 29. között, minden pénteken, szombaton és vasárnap indulnak, a budapesti Groupama Aréna parkolójából. Az érdeklődők igény szerint válthatnak jegyet a 8:30 órakor vagy a 14:00 órakor induló autóbuszokra.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top