nlc.hu
Sztárok

A Keresztanyu új szereplője, Bakonyi Alexa

Bakonyi Alexa a szexi határőr szerepét kapta a Keresztanyuban

Új szereplő érkezett a Keresztanyuba, és már az előzetesből sejteni lehetett, hogy egy dögös határőrrel bővül a csapat. Annabellát Bakonyi Alexa alakítja.

Az első évad a héten véget ér, de a Keresztanyu ősszel visszatér a képernyőre, és az már most sejthető, hogy majd fontos szerep jut benne az új határőrnek, aki téglaként épül be a magyar rendőrségbe. Annyit már az előzetesből megtudtunk, hogy biztosan egy szexis színésznőt kértek fel. 

Az első kép a Keresztanyu új szereplőjéről

Az első kép a Keresztanyu új szereplőjéről

Tegnap láthattuk először Vámos Annabellát, a karaktert Bakonyi Alexa kelti életre. 

Bakonyi Alexa a Keresztanyu új szereplője, Vámos Annabella

Bakonyi Alexa a Keresztanyu új szereplője, Vámos Annabella

A színésznő korábban, a Nofiler sorozat sajtótájékoztatóján mesélt nekünk arról, hogy keresi a kihívásokat, és ezért is örült az RTL ajánlatának akkor. Bár friss diplomásnak számított akkor, a szerepek hamar megtalálták, erről  másfél éve ezt mondta: 

“Az az igazság, hogy én már öt évvel ezelőtt megkaptam például a nyomozónő szerepét az Aranyéletben, és aztán, forgatás előtt nem sokkal ocsúdtak a második könyv alapján, hogy egy  idősebb karakterről van szó. Ilyenek vannak és voltak. Úgyhogy engem többször megkínált már a sors, és ezért nagyon jólesik, hogy most minden úgy is tudott alakulni tényleg, ahogy elképzeltük, vagy még úgyabbul.”

Keresztanyu szereplőkről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top