nlc.hu
Szabadidő

Ilyen Britney igazi énekhangja

Ilyen Britney igazi énekhangja

Britney Spears rajongói megdöbbentek egy videót látva, amelyben igazi énekhangját mutatja meg.
britney spears

A popsztár nemrég beszélt arról, hogy édesapja gondnokság alá helyezte őt, és azt mondta, hogy szeretne újra nagyobb kontrollt gyakorolni a saját élete felett.  A rajongói létre is hozták a #freebritney mozgalmat az énekesnő védelmében. Korábban elárasztották a Twittert a #FreeBritney bejegyzések, miután arról lehetett hallani, hogy az énekesnőt akarata ellenére kényszerítették egy újabb pszichiátriai kezelésre és nem engedték neki, hogy a 911-es segélyhívót tárcsázza.

A TikTok-ra feltöltött videón a fiatal Britney látható, amint Madonna „Like A Prayer” című dalát adja elő. A kommentek csak úgy özönlöttek a videó alá, hogy kifejezzék támogatásukat és hitetlenkedésüket, hogy milyen volt a hangja.

„Milyen gyönyörű a hangja itt”

– írta egyikük.

Mindez azután történt, hogy egy szívszorító videó is felbukkant újra az interneten, melyen egy láthatóan kétségbeesett Britney 38,8 Celsius-fokos lázzal lép fel. A videót egy 2018 júliusában Atlantic Cityben tartott koncerten vette fel a rajongó, Zachary Gordon, és azt mutatja, ahogy a 39 éves énekesnő közli a közönséggel, hogy rosszul érzi magát, és lázas. A klipben hallható, ahogy Spears azt mondja: „Nagyon, nagyon meleg lesz itt fent – figyelmeztetlek titeket. Mindjárt elájulok. Beteg vagyok.”

Spears korábban bírósági dokumentumokat nyújtott be, amelyek szerint arra kényszerítették, hogy betegen lépjen fel, a napvilágra került klip pedig látszólag alátámasztja az állításait.

A videót itt tudjátok megnézni.

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top