nlc.hu
Szabadidő

Luke Perry fia, Jack Perry

Tiszta izom, olyan akár Tarzan – Ő Luke Perry 24 éves fia

Luke Perry egészen biztosan büszke lenne, ha láthatná a fia sikereit a ringben és a magánéletben.

Jack Perry 1997. június 16-án született Luke Perry és neje, Rachel Sharp első gyermekeként. Már kiskorától rajongott a pankrációért, édesapjával rengeteget jártak mérkőzésekre, 10 évesen pedig maga is művelni kezdte a sportot, amiben színész kezdetektől fogva támogatta őt.

„Emlékszem, egyszer a kocsiban ültünk és mondtam valamit apámnak arról, hogy az álmaimat akarom követni. Apám Ohióból származott és nem volt sok pénze. Mielőtt karriert csinált, aszfaltot lapátolt, így pontosan tisztában volt azzal, hogy mit jelent követni az álmaidat. Azt mondta, nem elég üldözni az álmokat. A földre kell vinni őket, levágni a fejüket és trófeaként felakasztani a falra. Ez kell ahhoz, hogy valóban sikeres lehess” – idézte fel egy interjújában Jack Perry.

Kisfiúként a szüleivel és 2020-ban (Fotók: Profimedia)

Kisfiúként a szüleivel és 2020-ban (Fotók: Profimedia)

A Beverly Hills 90210 néhai sztárjának fia 2015-ben mutatkozott be a profi ligában, 2019 óta pedig az All Elite Wrestling szervezet színeiben versenyez. A ringben a beceneve Jungle Boy, mivel kisportolt testével és hosszú fürtjeivel nagyon hasonlít nagyon hasonlít Tarzanra, emellett legtöbbször leopárdmintás nadrágban lép a ringbe. A mérkőzései előtti bevonulózenéjeként is a Baltimora együttes 1985-ös slágerét, a Tarzan Boyt használja.

Jack Perry

Jack Perry (Fotó: Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

A 24 éves srác a szerelmet is a szakmájában találta meg. Párja a szintén az All Elite Wrestlingnél versenyző professzionális női pankrátor, Anna Jay. Bár már hónapokkal ezelőtt felröppentek a pletykák, hogy együtt vannak, hiszen számos félreérthetetlen kommentet írtak egymás Instagram-oldalaira, csak a közelmúltban hozták nyilvánosságra hivatalosan is a kapcsolatukat a közösségi oldalon, mégpedig az alábbi fotóval, melyen épp forró csókot váltanak.

Jack mély és szeretetteljes kapcsolatot ápolt az édesapjával, akinek 2019-ben váratlanul bekövetkezett halálát nehezen dolgozta fel. „Annyi mindent tanultam tőled, és megszakad a szívem, ha belegondolok, hogy mi mindent nem láthatsz már. Mindennap hiányzol nekem, ameddig csak élek. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy örökségedet tovább vigyem és büszke lehess rám. Szeretlek, Apa” – írta korábban egy Instagram-posztjában a fiatal sportoló.

Még több sztárgyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top