nlc.hu
Szabadidő
Felnőtt Somló Tamás kislánya, Lili

Fiatal nővé cseperedett Somló Tamás lánya, elképesztően tehetséges a 21 éves Somló Lili

A 16 évesen félárván maradt Lili időközben kamasz lányból nővé érett, amit a zenész már nem érhetett meg.

Öt éve hunyt el gyógyíthatatlan betegségben Somló Tamás, akinek elvesztésével az özvegye sokáig képtelen volt szembenézni. Bár az elején úgy tűnt Keszthelyi Gyöngyvér számára, hogy képtelen feldolgozni ekkora fájdalmat, de ha nem teszi meg, beleroskadt volna. Lánya, Lili miatt sem tehette meg, hogy összeroppanjon a gyász súlya alatt – írja a Bors.

Somló Tamás

Somló Tamás az LGT 2013. február 15-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában – MTI Fotó: Mohai Balázs

Ő annyira meghatározó része volt a családunknak, hogy nem vagyunk, nem maradtunk nélküle. Itt van velünk a mindennapokban, a családi összejöveteleken, a lányom okos szemében és mosolyában. (…) Döbbenetes, hogy már 5 éve nincs velünk, de a hiánya ennyi idő után is ugyanolyan fájdalmas” – vallotta be a bulvárlapnak Somló Tamás özvegye.

Az LGT zenésze már nem láthatta, ahogy a kislánya fiatal nővé cseperedik, de Keszthelyi Gyöngyvér tudja, miként festene most a hozzá fűződő kapcsolata. “Biztos elájulna Lilitől, elfogult lenne a lányával, és úton-útfélen dicsekedne vele. Okkal, hiszen engem is elbűvöl az elképesztő tehetsége. (…) Lili örökölte az édesapja tehetségét, mégsem a zenei a pályát választotta. (…) Mehetett volna a Zeneakadémiára, adódott rá esélye és lehetősége, hogy az apja nyomdokaiba lépjen, de ő másként döntött. Most Londonban tanul, művészetekkel foglalkozik, később kurátor szeretne lenni. Borzasztó szerény, szerintem el sem hiszi, hogy ő nem egy hétköznapi gyerek. Amihez nyúl, abból valami jó dolog sül el” – áradozott róla az édesanyja.

Olvass még Somló Tamás özvegyéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top