nlc.hu
Szabadidő

Erotikus modell lett a pap lánya

Milliókat keres erotikus modellként a pap lánya

Az amerikai nő otthagyta a vallási közösséget, és milliókat keres az OnlyFans nevű szexoldalon.
Nala Ray

Egy volt lelkipásztor lányának elege lett a szigorú vallásos életmódból, erotikus modell lett, és ma már milliókat keres az OnlyFansen.

Tinédzserként Nala Ray mindennapjait a gyülekezet határozta meg, és mivel apja volt a pap, neki is példát kellett mutatnia. Nem sminkelhetett, nem hordhatott kihívó ruhákat, de tilos volt a közösségi oldalak használata és a randizás is. Házasság előtti szexről pedig szó sem lehetett.

Ray azt mondja, már 16 évesen nagyon is tisztában volt azzal, hogy a szexmunka lesz az ő hivatása. Abban az évben a család eladta a templomot, és elköltöztek. 18 évesen fogászati asszisztensnek tanult, majd elindított egy Instagram-oldalt.

A Los Angeles-i nő 2020 májusában jelent meg az OnlyFans nevű erotikus- és pornóoldalon, és rögtön az első hónapban 85 ezer dollárt (26 millió forint) keresett, fél év alatt pedig 330 ezer dollárt (100 millió forint) ütötte a markát a pucérkodásért cserébe. Hamar fel is mondott a munkahelyén, és ma már csak a modellkedésből él.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/nalarayxoxo_)

OnlyFans az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top