nlc.hu
Szabadidő

A country-legenda Dolly Parton is gratulált Lil Nas X-nek saját száma feldolgozásához

Lil Nas X feldolgozta Dolly Parton egyik legnépszerűbb számát

A country-istennő maga is imádja az új változatot.

2019-ben robbant be a köztudatba Lil Nas X, aki akkor épp, hogy csak lemaradt Billie Eilish mögött az év legnépszerűbb daláért folyó versenyben, az Old Town Road című slágerével. Az amerikai énekes azóta is az egyik legforróbb előadó a bolygón, aki ráadásul egy kis polgárpukkasztásért sem megy a szomszédba. Idén márciusban például a Montero (Call Me By Your Name) című dallal, pontosabban annak a klipjével borzolta a homofóbok idegeit, a trollcsali pedig be is vált, a dal alább is látható videójának nézettsége már a 363 millió felé közelít.

Úgy tűnik, a kétszeres Grammy-díjas Lil Nas X most újra megtalálta a siker receptjét, ugyanis múlt héten a BBC Radio 1 Live Lounge vendége volt, ahol a country-legenda Dolly Parton 1973-as Jolene című dalát énekelte el, hátborzongatóan szépen.

Az élő fellépés híre eljutott Partonhoz is, aki Instagram-oldalán keresztül gratulált fiatal kollégájának.

„Nagyon izgatott lettem, amikor valakitől megtudtam, hogy Lil Nas X feldolgozta a Jolene-t” – írta Dolly Parton az énekessel közös fotója mellé. „Azonnal meg kellett hallgatnom…és nagyon-nagyon jó lett. Persze, enélkül is imádom, de meglepődtem. Nagyon megtisztelő, gratulálok Lil Nas X!”

A Jolene-t egyébként már többen is feldolgozták, az egyik legjobban sikerült változat Miley Cyrusé, amely mellé most felsorakozott Lil Nas X is.

A country-legenda Dolly Partont is elbűvölte Lil Nas X feldolgozása

Lil Nas X a tavalyi Grammy-díjátadón (Fotó: Getty Images)

Még több zene az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top