nlc.hu
Szabadidő

Kiránduló család rejtélyes halála

Mégsem az algák, hanem az extrém hőség okozta a kiránduló család rejtélyes halálát Kaliforniában

A házaspár, egyéves kislányuk és a kutyájuk is belehalt a kiszáradásba.

Ahogy arról mi is beszámoltunk még augusztusban, holtan találtak egy egész családot – a szülőket és egyéves kislányukat –, a kutyájukkal együtt egy kedvelt kirándulóhelyen, a kaliforniai Sierra Nemzeti Erdőben az Egyesült Államokban.

Mégsem az algák, hanem az extrém hőség okozta a kiránduló család rejtélyes halálát Kaliforniában

Mégsem az algák, hanem az extrém hőség okozta a kiránduló család rejtélyes halálát Kaliforniában (Fotó: Youtube)

A hatóságok tanácstalanul álltak az eset előtt, mert az áldozatok mindannyian sértetlenek voltak. Az öngyilkosságot is kizárták. Látszólag semmi sem magyarázta a család tragédiáját. Vizsgálják, hogy a környéken elszaporodó, mérgező algák állhatnak-e a család halála mögött, de ezt a lehetőséget is kizárták. Felmerült az is, hogy esetleg szén-monoxid,  a bányákból származó gázok, vagy egy villámcsapás következtében hunytak el. Csütörtökön aztán előálltak a megoldással: arra jutottak, hogy az extrém hőség és a kiszáradás okozhatta a vesztüket – írja a 444.hu.

Azokban a napokban 43 fok volt a környéken, ahol ráadásul árnyék is alig van. A náluk levő vizespalack teljesen kiürült, autójuk másfél kilométerre volt, és térerő híján telefonálni sem tudtak.

 Barátjuk elmondása szerint a férj szoftverfejlesztőként dolgozott a Snapchatnél, a feleség pedig korábban jógaoktató volt, mostanában családterapeutának tanult – írja a portál.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top