nlc.hu
Szabadidő

Hayla Hutchins tragédia: itt az utolsó forgatási fotó

Az utolsó fotó a tragédia előtt: láthatjuk, hol állt Alec Baldwinhoz képest Hayla Hutchins operatőr, amikor a baleset történt

A stáb egyik villanyszerelője nem sokkal azelőtt készített képet a stábról, hogy a tragikus eset megtörtént. A fotón látható Alec Baldwin és Hayla Hutchins operatőr is, így már lehet arról némi elképzelésünk, hogyan következhetett be a tragédia.

Hayla Hutchins operatőr halála a Rust című westernfilm forgatásán megrázta az egész világot. A legújabb fejlemény a tragédiát övező eseménysorozatban, hogy a stáb egyik villanyszerelője, Serge Svetnoy a Facebookján hozta nyilvánosságra azt a fotót, amit nem sokkal a baleset előtt készített. A fotón jól kivehető a színész és az operatőr elhelyezkedése egymáshoz képest, valamint magát a helyszínt, a díszlettemplomot is jól láthatjuk – írja a Blikk.

Hutchins tragédia előttről

A stáb egyik villanyszerelője készítette a képet nem sokkal a tragédia előtt. Háttal, bekarikázva Hayla Hutchins, a Rust operatőre (Forrás: Facebook)

Az eset a rendező (a szintén megsebesült Joel Souza) szerint úgy történt, hogy Alec Baldwin a templomi díszletben azt gyakorolta, hogyan húzza elő gyorsan a pisztolyát, és a fegyver az egyik előrántáskor véletlenül elsült, miközben a színésznek fogalma sem volt róla, hogy éles töltény volt a tárban. Az eset előtt készült fotón látható, hogy az elhunyt operatőr, Hayla Hutchins a kamera mögött állt, Alec Baldwin előtt. A tragédia megrázta Hayla Hutchins családját, a kisfia utána napokig nem beszélt, és maga Baldwin is összetört az eset hatására, és akár még börtönbüntetést is kaphat, ha rábizonyítják, hogy felelőtlenül járt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top